Fri frakt vid 1499:- / Snabb leverans / Fri retur

Krämer / Gels & Hälsoplåster/Patches

Krämer / Gels & Hälsoplåster/Patches – Ett perfekt komplement till din midjeträning! Här hittar du allt från fitnesskrämer med naturliga ingredienser som är speciellt utformade för att ge dig en effektiv träning, till hälsoplåster som är gjorda av konstgjorda färgämnen för att bidra till god hälsa och vård, samt att förebygga på längre sikt. 

Upptäck det bästa av naturliga produkter som ger dig en inspirerande och kreativ träning samtidigt som du tar hand om din hälsa!

Hallux valgus Strumpa Svart Hallux valgus Strumpa Svart
Exfoliating Foot Mask Exfoliating Foot Mask
Fit Iron Pro Fit Iron Pro

Fit Iron Pro

219 kr
Åderbråcksgel Åderbråcksgel
Lymf Detoxplåster 8pack (4par) Lymf Detoxplåster 8pack (4par)
Dr Kelen Fit Cellulit Dr Kelen Fit Cellulit
Detox Fotplåster 10pack Detox Fotplåster 10pack
Luna Spindelvener Luna Spindelvener

Hjälper dig att förbränna det lilla extra!

Dr Kelen Fitness

Fyra generationer av apotekare och läkare
Dr.Kelens uppdrag och vision är att ge alla hälsofrihet, oavsett ålder och kön. Detta görs genom att förena natur och vetenskap i hälsomedveten kosmetika som bidrar till människors vardagliga välbefinnande. Apotekarna och teamet på Dr.Kelen arbetar för att bevara detta tillvägagångssätt och för att bevara arvet från fyra generationer av läkare och apotekare i Dr.Kelen-familjen.
Dr.Kelens produkter hjälper på ett naturligt sätt, och vi är stolta över vår hälsobevisade kosmetika som är baserad på vetenskapliga läkemedelsmetoder och framställs med naturliga ingredienser. Våra produkter är fria från onödiga konserveringsmedel och konstgjorda färgämnen för att bidra till god hälsa och vård, samt att förebygga på längre sikt.

Kombinera gärna med Neoprene Hot Sauna Wear för maximal effekt!

Fitnesskrämer| waist training | träning | fettförbränning