Fri frakt vid 799:- / Snabb leverans / Fria returer

Sammanfattning av våra waisttrainers!

Vi har waisttrainers som passar alla!

Här nedan kommer en kort sammanfattning om våra midjetränare:

Leona är vår mest aggressiva Waisttrainer som kan användas vardagligt, vid promenader, powerwalk och löpning. Passar även utmärkt att ha under/över kläderna vardagligt. Finns i svart och nude.

Alessa är lite längre och mjukare än exempelvis Leona och är en vardags Waisttrainer som även är anpassas för powerwalks samt löpning. Passar även utmärkt att ha under/över kläderna vardagligt. Finns i svart och nude.

Sport kort/lång är samma modell och finns i 2 olika längder. Dessa Waisttrainers är mer flexibla och finns i 2 olika längder så att man kan använda den i gymmet och ha full rörlighet i samband med övningar då en för lång eller stel Waisttrainer begränsar rörligheten och kan bli obekväm.

Warrior, den mest aggresiva waisttrainern på marknaden med sina 9 skenor!

Xzena Flex är en Waisttrainer väst som döljer valkar på rygg & mage. Till skillnad ifrån Lebita så är den mer flexibel och följsam. Används vardagligt, vid powerwalks, löpning samt träning där man är rak i ryggen.

Minerva/Mariel Lace Är en Shaper och inte en Waisttrainer. Denna modell används bäst under kläder för direktformgivning då den inte uppbyggd av latex utan av polyester, bomull och elastian som kommer att ge med sig om den används i samma utsträckning som en Waisttrainer.


Vad är Waisttraining? 

Läs mer här!

Vilken modell och storlek passar mig? 

Läs mer här!

Vanliga frågor om waisttraining.

Läs mer här!

Hur Waisttrainar jag?

Läs mer här!

Har du fler frågor eller funderingar?

Ingen fråga är för dum! Du kan alltid maila oss på [email protected]