Fri frakt vid 1499:- / Snabb leverans / Fri retur

Sammanfattning av våra waist trainers!

Vi har waist trainers som passar alla!

Här nedan kommer en kort sammanfattning om våra midjetränare:

Waist Trainer Maya - All Around Extreme 13 Steelboones

Denna waist trainer är marknadens hetaste nykomling med sina 13 skenor!

Den passar lika bra för träning som vardag och är väldigt populär för dem som precis fått barn och vill påskynda återhämtningen av sin kropp då den är aggressiv men samtidigt följsam.

Warrior Waist trainer Svart Med 9 Skenor

Warrior, den mest aggressiva waist trainern på marknaden med sina 9 skenor!

Med hjälp av skenorna får du maximalt med stöd och timglasfiguren du alltid drömt om genom att bara ha på dig korsetten!

Waist Shaper - Easy Breezy (finns i Beige & svart)

Denna supersnygga Waist shaper är den perfekta formgivaren för dig som vill dölja oönskade valkar på magen, då den med hjälp av metallskenor ger dig en timglasfigur. 

Perfekt som waist trainer för nybörjare då den är mjukare och mindre aggressiv än en vanlig Waist trainer

Waist Trainer Sport

Sport kort/lång är samma modell och finns i 2 olika längder. Dessa Waisttrainers är mer flexibla och finns i 2 olika längder så att man kan använda den i gymmet och ha full rörlighet i samband med övningar då en för lång eller stel Waisttrainer begränsar rörligheten och kan bli obekväm.

Waisttrainer Sport kort

Leona är bland våra mest aggressiva Waist trainer som kan användas vardagligt, vid promenader, powerwalk och löpning. Passar även utmärkt att ha under/över kläderna vardagligt. Finns i svart och nude.

Alessa är lite längre och mjukare än exempelvis Leona och är en vardags Waist trainer som även är anpassas för powerwalks samt löpning. Passar även utmärkt att ha under/över kläderna vardagligt. Finns i svart och nude.

Xzena Flex är en waist trainer väst som döljer valkar på rygg & mage. Till skillnad ifrån Lebita så är den mer flexibel och följsam. Används vardagligt, vid powerwalks, löpning samt träning där man är rak i ryggen.

Minerva/Mariel Lace Är en Shaper och inte en Waist trainer. Denna modell används bäst under kläder för direktformgivning då den inte uppbyggd av latex utan av polyester, bomull och elastian som kommer att ge med sig om den används i samma utsträckning som en Waist trainer.


Vad är Waisttraining? 

Läs mer här!

Vilken modell och storlek passar mig? 

Läs mer här!

Vanliga frågor om waisttraining.

Läs mer här!

Hur Waisttrainar jag?

Läs mer här!

Har du fler frågor eller funderingar?

Ingen fråga är för dum! Du kan alltid maila oss på [email protected]