Fri frakt vid 799:- / Snabb leverans / Fria returer

Frågor & svar om waisttraing!

Nedan hittar du dem vanligaste frågorna inom waisttraing!

Hur mäter jag?

Mät dig runt magen i navelhöjd och på tom mage.

Min Waisttrainer ger mig valkar i ryggen, vad gör jag?

Det beror på att Waisttrainern trycker upp huden medan bh-n trycker neråt. För att slippa detta rekommenderar vi att man har ett tajt linne under sin waisttrainer och en bh som är i samma höjd som waisttrainern i ryggen.

Jag har ganska mjuk mage, hur ska jag mäta?

Mät dig runt magen i navelhöjd, dra åt måttbandet så mycket som du kan utan att det blir obekvämt. Det måttet kan du sedan utgå ifrån när du väljer storlek.

Jag har precis fått barn, vad passar mig bäst?

Vi rekommenderar en sport modell då den formar men samtidigt är flexibel då man som nybliven mamma behöver röra på sig.

Jag ska föda barn snart, hur vet jag vilken storlek jag ska välja?

Då kroppen tappar mycket vätska dem första dagarna rekommenderar vi att vänta minst 5 dagar och sedan mäta runt magen i navelhöjd. Har du mjuk mage så kan du dra åt måttbandet.

Varför har man ett linne under sin Waisttrainer?

Vi rekommenderar alltid att man skall ha ett linne under sin Waisttrainer för att hålla den fräschare då man inte kan tvätta sin Waisttrainer och det är även skönare för huden samt att det är lättare att dölja eventuella valkar på ryggen.

Hur gör jag rent min Waisttrainer?

Vi rekommenderar INTE tvätt. För att hålla din midjetränare fräsch bör du torka av med en våtservett och vädra efter varje användning.

Hur förvarar jag min Waisttrainer?

Waisttrainern får ALDRIG vikas då skenorna och materialet kan ta skada och gå sönder. Undvik att ha midjetränaren i varma miljöer exempelvis nära ett element då den kan tappa formen.

Vilken knäppning ska jag börja på ?

På den knäppning som den passar på, helt enkelt. Om den innersta knäppningen inte känns tillräckligt tajt så bör du gå ner en storlek.

Hur tajt ska en waisttrainer sitta?

Så tajt som möjligt men ändå behagligt.

Förstör waisttrainer kroppens inre organ?

Nej, dagens Waisttrainers är inte livsfarliga som korsetterna var på 1700-talet. Metallskenorna i våra Waisttrainers är mjuka och inte lika stela som korsetterna var förr i tiden. Waisttrainern knäpper du själv och eftersom det är du själv som stänger Waisttrainern så kan du inte utsätta dig själv för fara då den i sådant fall inte går att knäppa i jämförelse med hur det var förr i tiden då 3 personer ''tvingade'' och drog åt korsetten då dem bara var ute efter ett resultat oavsett hur personen ifråga upplevde det.

Vi har aldrig fått klagomål på att en Waisttrainer skadat en kund. Hur fort får jag effekt ? Vi rekommenderar alltid att man ska sköta sin kost och träning i samband med waisttraining för långvarigt resultat. Tänk på att det inte räcker med att du äger en Waisttrainer utan du måste använda den vardagligt för att få resultat. Trycket av korsetten får dig att äta mindre men fler portioner och då hinner kroppen förbränna maten snabbare. Viktigt att tänka på är att man bör dricka mycket vatten eftersom Waisttrainern får dig att svettas mer än vanligt.

Vad är Waisttraining? 

Läs mer här!

Vilken modell och storlek passar mig? 

Läs mer här!

Hur Waisttrainar man? 

Läs mer här!

Sammanfattning av våra olika waisttrainers!

Läs mer här!

Har du fler frågor eller funderingar?

Ingen fråga är för dum! Du kan alltid maila oss på [email protected]