Fri frakt vid 1499:- / Snabb leverans / Fri retur

Detox Fotplåster 10pack

  • 125 kr

Stärk ditt immunförsvar och motverka trötthet med erkända detox fotplåster. Enkel att använda och absorberar kroppsavfall medan du sover för ökat välmående och

I lager.
Dela

Stärk ditt immunförsvar och motverka trötthet med dem berömda detox fotplåsterna. De är enkla att använda och absorberar kroppsavfall medan du sover, så att du får ökat välmående och mer energi.

✔️ Stärker immunförsvaret

✔️Förbättrad sömnkvalitet.

✔️Ökad blodcirkulation.

✔️Reducerar svullnader i kroppen.

✔️Hindrar förstoppning.

✔️Minskar smärtor i kroppen.


I öst är den medicinska vetenskapen av den uppfattning att kroppens toxiner går ner i kroppen med tyngdkraft och ansamlas i fötterna, där toxinerna påverkar kroppen och leder till en lång rad fysiologiska besvär.

Genom användning av Detox Fotplåster 10pack kan du avlägsna kroppens toxiner och uppnå ökat välbefinnande.

Användning:

Avlägsna pappret från den vita kvadraten och placera detoxpåsen mitt på den vidhäftande delen. Placera detoxpåsen och plåstret under foten. Sidan med hål, ska vändas in mot fotsulan. Plåstret ska sitta 8-12 timmar för att absorbera kroppens toxiner - gärna över natten. När plåstret tas bort kommer det vara en klibbig brun massa. För varje dag som går kommer färgen att klarna. När kroppen är avgiftad kan det rekommenderas att upprätthålla avgiftningen med användning av plåster 1-2 gånger i veckan.