×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Sammanfattning av våra Waisttrainers

Här nedan kommer en kort sammanfattning om våra produkter :

Leona är vår mest aggressiva Waisttrainer som kan användas vardagligt, vid promenader, powerwalk och löpning. Passar även utmärkt att ha under/över kläderna vardagligt. Finns i svart och nude.

Alessa är lite längre och mjukare än exempelvis Leona och är en vardags Waisttrainer som även är anpassas för powerwalks samt löpning. Passar även utmärkt att ha under/över kläderna vardagligt. Finns i svart och nude.

Sport short/long är samma modell och finns i 2 olika längder. Dessa Waisttrainers är mer flexibla och finns i 2 olika längder så att man kan använda den i gymmet och ha full rörlighet i samband med övningar då en för lång eller stel Waisttrainer begränsar rörligheten och kan bli obekväm.

Lebita är en latexväst som döljer valkar på rygg & mage. Används vardagligt, vid promenader, powerwalk samt löpning.

Xzena Flex är en Waisttrainer väst som döljer valkar på rygg & mage. Till skillnad ifrån Lebita så är den mer flexibel och följsam. Används vardagligt, vid powerwalks, löpning samt träning där man är rak i ryggen.

Minerva/Mariel Lace Är en Shaper och inte en Waisttrainer. Denna modell används bäst under kläder för direktformgivning då den inte uppbyggd av latex utan polyester, bomull och elastian som kommer att ge med sig om den används i samma utsträckning som en Waisttrainer.

 

Läs även :